Shelly en Nelly

Shelly en Nelly’s Tattoocornercaravan
Shelly en Nelly komen met hun mobiele Tattoocorner regelrecht uit de Amsterdamse Jordaan om iedereen van een schitterende tatoeage te voorzien. In de gezellige tattoocorner zetten ze niet alleen de meest fantastische glitter- en plaktattoos, ook voor een gezellig praatje zitten de dames voor je klaar. Dus kom langs en laat je mooi maken door dit markante duo.

Shelly en Nelly’s Karoakecorner
Je kent Shelly en Nelly natuurlijk van de Tattoocorner, maar dat is niet het enige dat Shelly en Nelly doen. Karaoke is hen met de paplepel ingegoten. De twee gezellige dames verwelkomen je graag in de Karaokecorner! Waan je in de Amsterdamse Jordaan en laat je verrassen in deze wervelende show! Natuurlijk is er genoeg tijd om zelf ook een lekker nummertje mee te zingen.

Shelly en Nelly’s Tegelcorner
Dit is niet zomaar een corner, dit is een workshop. De handen uit de mouwen en aan de slag. In deze workshop leer je de fijne kneepjes van het spreuken verzinnen. Shelly en Nelly helpen je met tips en trucs een pakkende spreuk te bedenken, die je vervolgens op een bordje of tegel mee naar huis krijgt!

921197_763975330369814_2444906795712306197_o

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s