Over ons

Judith Bal
Judith is bioloog en afgestudeerd theaterwetenschapper. Ze werkt op dit moment als educatiemedewerker bij NEMO. Als DJ Shelly draait ze met 7″ singles op menig feestje. Daarnaast schrijft ze teksten. Ze houdt van chocomel.

Petra van Beuningen
Petra is docent beeldende vorming en theatervormgever. Ze speelde in verschillende theaterproducties van o.a. Drang en Griffioen. Daarnaast maakt ze tekeningen en filmpjes. Ze houdt van leverworst.

Bal&Boymans
Samen zijn ze Bal&Boymans; twee frisse, jonge makers met een geheel eigen visie op theater. Hun roots liggen in Delft waar ze in 2008 begonnen bij Blikopener, toen onderdeel van de Mooi Weer Spelen. Met hun locatievoorstellingen, acts en performances willen ze mensen aanraken.

Bal&Boymans belichten met absurde humor alledaagse situaties. In kleine ruimtes spelen ze dicht op het publiek en doorbreken daarmee de grens tussen kijker en speler. De speler kijkt en de kijker speelt, ontsnappen is niet mogelijk. Ze stellen met geëngageerd en interactief theater vragen over het leven in deze tijd.  Wat moet ik doen? Wat vinden mensen van mij? Hoe maak ik contact? Waar wil ik heen?